Skip to main content
  • 240426_Flag

Pink Cup 2024 VIP-arrangement

Hjortespring Golfklub slår slag for Kræftens Bekæmpelse

Fredag 26. april blev der slået mange slag for Kræftens Bekæmpelse i Hjortespring Golfklub. Klubben var nemlig vært for Pink Cups VIP-turnering, hvor 56 frivillige Pink Cup arrangører fra 33 golfklubber i hele landet deltog.

Pink Cup er en landsdækkende velgørenheds golfturnering arrangeret af Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne til fordel for brystkræftsagen.

Turneringen i Hjortespring Golfklub var på trods af, at vejret ikke viste sig fra sin bedste side, en turnering fyldt med glade deltagere og kammeratligt samvær. Turneringen blev spillet som fusionsgolf, det vil sige, at der på runden var indlagt forskellige discipliner og forhindringer, der gav en både spændende og afvekslende runde i forhold til en almindelig golfrunde. I dagens anledning var alle flagene i golfhullerne skiftet ud, så flag og stang havde turneringens lyserøde kendetegn.
På hul 3 var der yderlige en konkurrence mod to af Pink Cup-ambassadørerne: Cecilie og Amalie Leth-Nissen: Hvem kom tættest flaget?

Efter en god golfrunde, der både gav motion og appetit, var der frokost og erfaringsudveksling i golfklubbens cafe POT&TOT, der som sædvanligt leverede et sundt, lækkert og mættende traktement. I den forbindelse er det værd at nævne, at både motion og sund kost er blandt de gode råd mod mange forskellige kræftformer, så ud over at slå et slag for Kræftens Bekæmpelse, fik deltagerne også en dag, hvor de gjorde noget for egen sundhed. Stemningen var rigtig god, der var en livlig snak og en stor interesse for, hvilke aktiviteter andre klubber havde i forbindelse med Pink Cup.

Vejret var gråt, men de mange lyserøde trøjer lyste op og gav stemning, samtidig med at de mindede om den alvorlige baggrund med brystkræft, som er årsagen til turneringen.

Pink Cup blev startet i 2003 og har i perioden fra 2003 til 2023 indsamlet over 51,5 mio. kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for brystkræft.