Skip to main content
  • 220505 SK_terrasse

En lille gave med stor betydning for klubben og medlemmerne


200 kr. fra dig eller din virksomhed betyder rigtig meget for Hjortespring Golfklub og dens medlemmer. Læs her hvorfor og hvordan.

Hvorfor?

Hjortespring Golfklub er godkendt efter ligningslovens § 8 A som en almennyttig forening, og vi kan derfor søge momskompensation og få del i den pulje, regeringen årligt afsætter til formålet. Det har vi gjort siden 2015, og det vil vi gerne gøre igen, da midlerne gavner alle klubbens medlemmer.

For at bevare retten til at ansøge, skal vi i år finde flere end 100 gavegivere, der hver donerer mindst 200 kr.

Så hvis du også føler glæde ved de faciliteter, klubben i dag byder på, og gerne vil give lidt igen – eller hvis du gerne vil bakke op om de mange tiltag, der er på ønskelisten, er her en oplagt mulighed for at støtte klubben – og dermed også dig selv.

Gør det en forskel?
Ja, din støtte gør en stor forskel. Sammen med den store indsats fra vores frivillige, bidrager momskompensationen til, at vi kan udvikle og forbedre klubben som helhed samtidigt med, at kontingentet holdes på et konkurrencedygtigt niveau.

Midlerne fra momskompensationen er anvendt til fuld eller delvis finansiering af bl.a. indretning af klubhus, terrassemøbler, pergolamarkise, træningscenter, simulatorer, vild blomstereng, teemarkeringer, toilet-/lynhytte, bygninger på Marbæk samt hjertestartere på og ved begge baner.

De resterende midler er endnu ikke øremærkede af bestyrelsen, men der drømmes om yderligere forskønnelse og forbedring, bl.a. af træningsfaciliteterne, nyt gulv/gulvtæppe i klubhuset på Hjortespring, renovering af klubhuset på Marbæk – ude og inde, bedre møbler på terrasserne ved begge baner, solcelleanlæg og elladestandere.

Måske har du flere idéer, du vil sende til bestyrelsens vurdering?

Hvordan?

Som nævnt skal vi finde flere end 100 individuelle gavegivere, der hver donerer mindst 200 kr. Dvs. at 2 x 200 kr. fra to forskellige givere er bedre end 400 kr. fra én giver.

Hvis I er et par, der begge ønsker at være gavegivere, bedes I hver donere 200 kr. i stedet for at den ene giver 400 kr. Lige som at du både kan give 200 kr. som privatperson og 200 kr. via dit firma.

Vi har gjort det let at donere – via GolfBox, MobilePay eller bankoverførsel. Vælg selv nedenfor. Du kan også kigge forbi klubkontoret og donere med kontanter.

Vi sørger for indberetning til SKAT, så du automatisk får fradrag for donationen.

På forhånd tak for din støtte!

Giv din donation: