Skip to main content
  • Herreklub
    Herreklubben
  • Herreklub
  • Herreklub
  • Herreklub
  • Herreklub
  • Herreklub
  • Herreklub

Hjortespring Golfklubs gennemgående Herreklubturnering 2022

Herreklubben i Hjortespring golfklub er en officiel klub i klubben. Herrer, som er medlem af Hjortespring Golfklub, og er berettiget til at spille på Hjortespringbanen, og som er fyldt 18 år senest den 1. maj 2022, kan blive medlem af Herreklubben.

Herreklubbens formål er at give klubbens herrespillere mulighed for at spille sammen og få nye bekendtskaber for at styrke det sociale sammenhold mellem herrespillerne i Hjortespring Golfklub.

Det opnås i sagens natur bedst ved at spille med forskellige makkere igennem sæsonen.

Turneringen er en gennemgående turnering der afvikles i 4 rækker. Der spilles i samme række hele sæsonen.

A-rækken spiller slagspil.

B-C-D rækkerne spiller Stableford.

Rækkerne fordeles efter handicap i foråret når tilmeldingsfristen er overstået, således at rækkerne får omtrent lige mange deltagere. Det maximale handicap er 42 (spillehandicap 46). Spillere med højere handicap spiller i handicap 42.

Det er muligt at tilmelde sig turneringen løbende gennem sæsonen. Man vil så komme i den række, der passer til det aktuelle handicap.

Der spilles hver onsdag i maj, juni, juli og august med gennemgående turnering over 18 onsdage. To onsdage (i juni og august) i disse måneder vil der være alternative turneringsformer med social Herreklub med gunstart kl. 16:30 og efterfølgende fællesspisning. Det er de 12 bedste resultater i løbet af sæsonen, der tæller i den samlede stilling. Den første onsdag i september er der en afslutningsturnering med fællesspisning og præmieuddeling til sæsonens vindere i de forskellige rækker.

Tidsbestilling til den enkelte runde sker via GolfBox på det klokkeslæt, hvor man ønsker start.

Herreklubben har forhåndsreserveret et antal tider både formiddag og eftermiddag. For at kunne reservere disse tider, skal man være tilmeldt Herreklubbens løbende turnering.

Tidsbestilling følger det normal vindue i GolfBox. Det vil sige at tidsbestillingen åbner lørdag kl. 22:00 gældende til onsdag 10 dage senere. Indtil søndag inden spilledagen er det kun spillere, som er tilmeldt Herreklubben, der kan bestille de reserverede tider. De tider der ikke er booket søndag inden spilledagen kan frit bestilles af andre spillere uanset om disse spiller med i Herreklubben eller er greenfee spillere.

På de forhåndsreserverede tider kan der bestilles tid til op til 3 spillere. Fjerdetiden er en boldrendetid, der frigives cirka et halvt døgn forinden. Ligeledes kan ingen af tiderne i boldene kl. 15:27 og 16:28 reserveres. Disse frigives ligeledes cirka et halvt døgn forinden.

For formiddagstidernes vedkommende betyder det at fjerdetiden frigives sent tirsdag eftermiddag, fog eftermiddagstiderne at de frigives onsdag morgen. Det er klubbens sekretariat, der står for at frivgive tiderne.

Bemærk: Det er muligt at spille Herreklub uden at bestille en Herreklubtid, men spilledagen skal være en onsdag.

Alle spillere skal desuden tilmelde sig dagens turnering. Dette gøres i GolfBox. Der åbnes for tilmelding 2 dage før turneringen (mandag kl. 0:00). Endvidere skal spillere som har bestilt tid, bekræfte denne på Touch Screen i forhallen senest 10 minutter før reserveret start tid.

Der udleveres ikke et scorekort til spillerne. Spillerne skal påføre læseligt navn og dato på et scorekort, samt anføre “Herreklub” i feltet turneringer på kortet. Endvidere skal scorekortet udfyldes med medlemsnummer, række, samt antal opnåede Stableford point. Spilleren skal altid huske at påføre korrekt spillehandicap. Herreklubturneringen er en officiel klubturnering, hvorfor alle scores tæller til regulering af handicap.

Scorekort skal underskrives af spiller og markør (OBS: markøren behøver ikke at være tilmeldt Herreklubben). Scorekort skal afleveres senest ½ time efter runden er afsluttet og lægges i postsprækken mrk.: scorekort, som findes i gangen. Såfremt en spiller 3 gange tilmelder sig dagens turnering, og ikke indleverer scorekort, vil spilleren blive diskvalificeret for resten af turneringen.

Som hovedregel indtastes scores af turneringsledelsen i GolfBox samme aften.

Der vil være 3 sideløbende turneringer! Den gennemgående hovedturnering, en eclecticturnering og rækkevindere på de enkelte onsdagsturneringer.

I hver række tildeles der point i den gennemgående turnering, hvor nummer 1 får 20 point, nummer 2 får 19 point, nummer 3 18 point osv. ned til 1 point. Alle der afleverer gyldigt scorekort tildeles 2 bonus point.

I eclecticturneringen noteres løbende spillernes slag på hullerne i løbet af sæsonen (kun de ordinære matcher). Spillerne med det samlede mindste antal slag (brutto) over alle 18 huller vinder eclecticrækkerne.

Man kan løbende følge stillingen i Herreklubbens turnering på de pågældende rækkers Order of Merit, der ligger på GolfBox.

Vi glæder os til en ny turnering i 2022.

Tilmelding til den nye turnering i 2022 åbner den 1. april kl. o:oo.

Sponsorer 2022

Golf Experten i Herlev
Pro’erne i Hjortespring Golfklub
Vinskibet i Herlev