Skip to main content

Senior- og veterandivisionsgolf 2023

Som noget nyt i år bedes du allerede nu tilkendegive, at du er interesseret i at repræsentere Hjortespring golfklub på et af klubbens senior- og veterandivisionshold i Danmarksturneringen. I Danmarksturneringen spilles hulspil over 18 huller uden handicap.

Hjortespring har et seniorhold (kvinder 45+/herrer 50+) i 2. division samt et veteranhold (kvinder 55+/herrer 60+) i 1. division. Der kan muligvis oprettes et ekstra hold i kvalifikationsrækken i en af de tre aldersgrupper, som også omfatter superveteran (damer 65+/herrer 70+).

Klubben i ønsker at stille de stærkest mulige hold i hver række. Da der spiles fra scratch, og klubbens nuværende hold spiller i de bedste divisioner, kan du komme til at møde modstandere med væsentligt lavere handicap end dig selv.

Du skal derfor kun angive din interesse, hvis du kan lide at spille hulspil uanset modstanderens niveau og du samtidig er indstillet på at reservere og prioritere de 3 spilleweekender i 2023 som er 6.-7. maj, 17.-18. juni og 12.-13. august.

Fristen er 1. oktober 2022, således at vi kan nå at tilmelde det relevante antal hold til DGU.

Tilmelding til Regionsgolf kommer senere.