Skip to main content
  • Golfens dag 2024

Golfens dag i Hjortespring Golfklub med rekorddeltagelse

Traditionen tro havde Hjortespring Golfklub søndag den 14. april åbnet dørene for at deltage i den landsomspændende aktivitet ”Golfens dag”. Alle var velkomne til et par sjove og hyggelige timer i sportens og naturens tegn.

April viste sig fra sin ”april-vejrs”-side – blæsende og køligt med sol ind imellem. Denne dag var der to ”starter”, nemlig ved starten kl. 10.00 og kl. 13.00. Dagen blev en stor succes, idet der mødte i alt ca. 240 personer op for at blive klogere på golfsporten og for ved selvsyn at prøve kræfter med køllerne og de fine hvide golfbolde.

Deltagerne blev delt op i tre hold, og hvert hold fik mulighed for at prøve kræfter med driving range, puttinggreen og et overblik over den samlede golfbane.

På driving range instruerede golfklubbens pro’er i, hvordan man rammer bolden, samtidig med at deltagerne selv prøvede denne disciplin. Mange fik syn for, at det ikke altid er let at ramme bolden og slet ikke at forudse, hvor den lander.

På putting green var der mulighed for at prøve, om man rent faktisk kunne få golfbolden i hul – en øvelse der mange gange er sværere, end det ser ud til, men hvor tilfredsstillelsen, når det endelig lykkes, er stor.

Endelig var der også en tur ud på den smukke og naturskønne golfbane, der er placeret sådan, at 9 huller ligger i Ballerup Kommune, og 9 huller ligger i Herlev Kommune. Banen er kuperet og har mange træer ligesom, der er flere søer, alt sammen noget der er en udfordring for enhver golfspiller.

Som en særlig aktivitet for de fremmødte børn og unge havde repræsentanter fra golfklubbens juniorudvalg arrangeret forskellige øvelser på klubbens indspilsgreen. Dette var et meget populært indslag.

Til sidst blev gæsterne i klubbens hyggelige klubhus orienteret om forholdene vedrørende det at spille golf og om Hjortespring Golfklubs aktiviteter og medlemskaber. Under orienteringen udviste deltagerne stor spørgelyst, og der blev givet svar på de mange forskellige spørgsmål.

Undervejs bød klubben på en vand, og deltagerne blev introduceret til Pot & Tot – klubbens dejlige café, som jo i øvrigt er for alle og ikke kun golfspillere.

Det er klubbens håb, at nogle af gæsterne har fået lyst til at spille golf og gerne i Hjortespring Golfklub.

Hjortespring Golfklub vil gerne takke for den overvældende interesse fra deltagernes side og også til de af klubbens medlemmer, der havde hjulpet med at arrangere dagen.