Skip to main content

Flagmatchen – fantastisk dag

Til alle deltagerne i dagens flagmatch d. 1.7. siger vi tak for at møde op, og Alice plejer jo altid at sørge for ok vejr, hvilket hun gentog. En  fantastik  afvikling, med 69 flag placeret  på fairway, meget senere end vi plejer at have dem, og HELT fantastik lagde Mikael Østergård sig 100 m fra hullet på 20. hul, og til trods for så langt, blev han   “kun”  nr. 2.   Vildt ik, for Kim Mylle lagde sig blot 38 m fra samme hul, og derfor nr. 1.

Pigerne var også langtslående, flere nåede langt op ad 19.  og her lagde Ulla Starup sig forrest, skarpt efterfulgt af  bl.a. Marianne Lind og Anette Dalgård.

Nærmest hul på 11, var så også interessant, da kun een dame var noteret, Lena Levi 4.38 m og kun een herre Chr. Holm 46 cm.

Beklager jeg ikke har flere placeringer at skrive om, men jeg klokkede ved at give vinderne deres scorekort med hjem, og vi havde ikke nået at notere navnene ! Og vi har jo kun notaterne på scorekortene fra spillerne. Og her skal også lyde en  stor tak  til Jesper Seeger, for hans store arbejde med at holde styr på disse resultater. ( og totalt manglede vi jo Alice Bjørn til at holde os i ørerne !) 

Men en fantastisk dag, og tak til alle positive spillere og tak til Carlsberg og Golfexperten Herlev, for at gøre matchen mulig.

Match-hilsen  og tillykke til vinderne

Britta Christensen